Salteaua de pat si calitatea somnului

S-a demonstrat despre calitatea somnului ca este in stransa legatura cu salteaua patului pe care te odihnesti. Cu cat calitatea saltelei de pat este mai mare cu atat creste si calitatea somnului. Patul si salteau pe care te odihnesti iti pot influenta starea de bine si de sanatate. Daca te trezesti cu dureri de spate, de cap (zona cervicala) sau cu o stare proasta dimineata sa stii ca nu e din cauza ca nu ti-ai baut cafeaua ci pentru ca nu te-ai odihnit bine. Faptul ca dormi nu inseamna si ca te odihnesti.

Este momentul sa iti schimbi salteaua de pat

Daca nu iti gasesti pozitia in pat, daca nu reusesti sa adormi repede, nu te gandi imediat la stres. Schimba salteaua de pat! Alege o saltea cu un nivel de fermitate confortabil tie. Vino in showroom-ul de mobila pentru dormitor Klasse1 din Brasov si testeaza apoi alege salteaua care iti ofera cel mai mare confort. Daca unora de plac saltelele de pat moi, altii prefera saltelele mai ferme. Testeaza saltele cu diverse niveluri de fermitate pentru a te asigura ca alegi salteaua de pat perfecta. Salteaua de pat trebuie sa iti ofere o sustinere excelenta a coloanei, sa nu solicite sau tensioneze punctele de presiune si coloana vertebrala. 

Saltele Golden si Silver cu arcuri si spuma de memorie

Daca nu ai testat pana acum o saltea de pat Golden sau Silver esti invitat in showroom-ul nostru de mobila pentru dormitor pentru un test. Odihneste-te pe una din saltele cu arcuri independente, impachetate individual si sustinute de mai multe straturi de spuma poliuretanica si elastica, de diferite densitati. Iti prezentam saltele care respira, care permit aerului sa circule, care nu se supraincalzesc si nu isi modifica pozitia sau se deformeaza cu timpul in zona in care obisnuiesti sa dormi. Indiferent de marimea patului sau al saltelei, cei mai multi dintre noi dorm fix in acelasi loc. 

Saltele de pat cu actiuni antialergice

Foarte multi oameni se confrunta cu alergii la acarieni. Toate saltele de pat comercializate de noi sunt invelite intr-un strat de fibre de bambus. Bambusul este ecologic si are proprierati antibacteriene si hipoalergice. Asta il face ideal ca ultim strat al saltelelor de pat. In plus, este foarte rezistent la uzura si are proprietati odorizante si de termoreglare, adica tine cald iarna si este racaros vara. Nu intamplator saltelele pentru bebelusi au un strat protector de bambus. 

Vino in showroom-ul nostru de mobila pentru dormitore din brasov si testeaza saltele de calitate superioara. Alege ce ti se potriveste!
Citește mai mult