Dressinguri pentru depozitare ordonata

In dormitor, in holuri sau in spatii dedicate imbracamintii, dressingurile sunt esentiale pentru a aranja hainele pe umerase sau pe rafturi. Atunci cand articolele de imbracaminte se aduna si nu vreti sa renuntati la cele vechi in detrimentul celor noi achizitionate, aveti nevoie de dressinguri sau dulapuri incapatoare si bine structurate care sa va permita o aranjare pe diverse criterii.

Realizate din lemn masiv, PALde calitate sau MDF, dresingurile comercializate de klasse1 Brasov se gasesc in diverse stiluri, marimi si culori pentru ca fiecare dintre clientii nostri sa gaseasca acel model care se potriveste intru totul nevoii de depozitare dar si de desing interior.

Dressinguri cu usi glisante modulare sau deschidere obisnuita

Usile glisante sau culisante pentru dressing sunt ideale atunci cand spatiul este limitat. In showroomul nostru de mobilier din Brasov cat si pe site veti gasi zeci de modele de dressinguri cu usi glisante modulare, dulapuri sau sifoniere care sa corespunda desinului de interor ales de dumneavoastra si care sa ofere suficient spatiu de depozitare si aranjare a articoleleor de imbracaminte si incaltaminte. Un dressing cu usi glisante modular va permite sa pastrati ordinea si gasiti usor articolele cautate. 

Clasice, cu aspect industrial, minimaliste sau moderne, toate dressingurile care poarta marca calitatii si preciziei nemtesti Klasse1 sunt o solutie de depozitare estetica si functionala. Acum le puteti gasi si la Brasov!

Dressinguri si dulapuri cu oglinda

Pe langa faptul ca un dressing din lemn, Pal sau MDF va ofera posibilitatea unei depozitari inteligente, oglinda este cea care va reflecta imaginea hainelor alese. Inainte de a pleca din camera puteti arunca o privire pentru a putea fi siguri ca ati facut cea mai potrivita alegere vestimentara. In plus, oglinzile creaza ideea de spatiu mai mare, mai aerisit. Ne-am asigurat ca piese de mobila comercializate de noi creaza un dormitor modern si functional.

Alegeti dressingul potrivit pentru un spatiu ordonat si aerisit. Alegeti ce vi se potriveste din paleta de dormitoare moderne moderne Brasov
Citește mai mult